Bugun...



ÖZEL ÖZTAN HASTANESİ'NDEN BÜYÜK YATIRIM

Özel Öztan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nail Burak Öztan, Atatürk Kültür Merkezin'de gerçekleştirilen basın toplantısında Uşak Medical Park Hastanesini devraldıklarını açıkladı

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 01:23:07 Tarih: 07-09-2020 17:26

ÖZEL ÖZTAN HASTANESİ'NDEN  BÜYÜK YATIRIM

Özel Öztan Hastanesi olarak 2 hastane binasında faaliyet gösterdiklerini belirten Öztan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nail Burak Öztan, "Henüz çok yeni bir hastane devraldık. Artık iki hastane binasında faaliyet gösteriyoruz. Devir işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte ilk icraatımız ücretlerde indirime gitmek oldu. Önceki hastane döneminden kalan fiyatları güncelleyerek poliklinik muayenelerinde %30 indirim yaptık. Emekli hastalarımız için de indirim oranımız yaklaşık %50 oldu.

"SEVİLEN HEKİMLERİ BÜNYEMİZDE TUTTUK"

Yeni devraldığımız hastanede şehrimizin sevilen hekimlerinin tamamına yakın bünyemizde tuttuk. İlk binadaki hekimlerimizle bir araya gelince akla ve deneyimli bir kadro oluştu. Şehir dışından da alanında çok önemli işlere imza atan doktorlarla görüşmelerimiz sürüyor. Böylece yalnızca Uşak'a değil; Simav, Çivril, Gediz, Selendi gibi yakın ilçelerimizdeki vatandaşlarımız da aradıkları hizmetlerin tamamın hastanemizde bulacak. Sağlık sorunları için büyük illere gitme ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz" dedi.

"İLKEMİZİ İKİNCİ HASTANEMİZDE DE SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

'32 senedir faaliyet gösteren Öztan Hastanesi'nin temel felsefesi olan hastalarımıza, çalışanlarımıza ve tüm insanlara şefkat' ile davranma ilkemizi ikinci hastanemizde de sürdürmek ve geliştirmek istiyoruz. Şehirde merak edilen konulardan birisi de ilk hastanemizin devamıyla ilgili. İlk hastane binamız açık ve faaliyette. Ancak belirli süre sonra bir tadilata sokmayı planlıyoruz. Yaklaşık 8 ay içerisinde de Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak çok modern bir bina yapısıyla yeniden açmayı planlıyoruz. Bu konuda da gerekli izin ve ruhsat başvuruları Sağlık Bakanlığı’na yapıldı." diyerek sözlerini tamamladı..

ÜHA/ UŞAK







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI