Bugun...



Hastane yönetiminden Engelli bireylere toplumda farkındalık hizmeti

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelliler haftasında Hastane yerleşkesinde bulunan engelli otopark alanının zemin boyasını, erişilebilirlik standartlarına uygun şekilde yenileme yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2025 13:09

Hastane yönetiminden Engelli bireylere toplumda farkındalık hizmeti

Engelli bireylerin hastane hizmetlerine güvenli ve konforlu erişimini desteklemeye yönelik iyileştirme çalışmalarını titizlikle sürdüren yönetim, Engelli personelleriyle biraraya geldi.

Başhekim Doç. Dr. Tarık ACAR,  ise konuşma yaparak Engelli hastane çalışanlarımızın özverili katkıları ve sağlık hizmetlerine olan değerli emekleri takdirle ifade edilmiş; kurum olarak her zaman yanlarındayız. Engelliler Haftası’nın toplumda farkındalık ve duyarlılık oluşturma açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, tüm engelli personelimizin haftasını içten dileklerimle kutluyorum ifadesini kullandı. Çay eşliğinde geçen sohbet sonrası toplu fotoğraf çekilerek son buldu.

ÜHA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI