Bugun...



VALİ FUNDA KOCABIYIK’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016’da millî irademize, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hain darbe girişiminde bulunmuştur.

facebook-paylas
Tarih: 14-07-2020 13:13

VALİ FUNDA KOCABIYIK’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bayrağımıza, bağımsızlığımıza ve demokrasimize karşı yapılan bu alçak darbe teşebbüsünde, milletimiz ve kahraman güvenlik güçlerimiz onurlu duruşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğünü dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır. Milletimizin egemenlik haklarına, demokrasimize ve Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine yapılan bu saldırı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün liderliğinin sevk ve idaresinde,  hükûmetimizin kararlı duruşu, aziz milletimizin kahramanlık ve fedakârlıkla mukavemet göstermesi neticesinde bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz gecesi, Türk milleti; devlet gelenek ve yasalarını çiğneyerek oluşturdukları gizli yapılanmayla devlet yönetimini ele geçirmeye çalışan FETÖ’ye karşı göğsünü siper ederek şanlı bir direniş sergilemiş, tarihe altın harflerle geçen destansı bir mücadele ile bu hainlere geçit vermemiştir.

Bilinmelidir ki devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimiz; ülkemizin bekasına, huzuruna ve geleceğine kasteden tüm hainlere karşı her zaman olduğu gibi yekvücut mücadele verecek ve bu mücadelede asla taviz vermeyecektir.Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişiminde açık ve net bir şekilde millî iradeden, demokrasiden yana tavır koyan Uşaklı hemşehrilerimize ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Bu mücadelede canlarını veren 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yâd ediyor, cesaretleri ve özverileri için gazilerimize minnetimi belirtmek istiyorum. 15 Temmuz’da Marmaris’te şehit edilen ilimiz Yoncalı köyünden Cumhurbaşkanlığı Koruma Polisi Şehidimiz Mehmet Çetin’e şehadetinin 4. yılında Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI