Bugun...



Uşak Valisi Funda Kocabıyık'tan Kadın girişimcilere büyük destek

Karahallı Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen Karahallı Kadın girişimciler kermesin'de Karahallı Kaymakamı Ahmet Gülderen Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a Kermes ve dernek faaliyetleri hakkında Vali Funda Kocabıyık bilgi vererek kermesi gezdirdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-08-2020 15:08

Uşak Valisi Funda Kocabıyık'tan Kadın girişimcilere büyük destek

Kermesin kadınlara imkân sağlandığında nasıl üretken olabileceklerini bir kez daha gösterdiğini dile getiren Vali Funda Kocabıyık, Karahallı Kadın Girişimciler Derneği'nin bu yolda önemli faaliyetlerinin olduğunu söyledi.

Kadınların toplumun gelişmesinde, kalkınmasında ve eşitliklerin dengelenmesinde asil bir görev üstlendiğini ifade eden Vali Funda Kocabıyık  “Girişimci kadınlarımızın ürettiği ve kültürümüzü yansıtan ürünlerin yer aldığı kermes oldukça renkli. Karahallı kaputundan üretilmiş birbirinden farklı ürünlerin yanı sıra çocukların el ve zihin becerilerini geliştirmek üzere tasarlanmış ahşap oyuncaklardan hediyelik lavanta ve gıda ürünlerine kadar pek çok ürünü bulabileceğiniz kermesi tüm hemşehrilerimin görmesini isterim.

Ülke ekonomisinin gelişmesi için istihdamda kadınların gücünün artırılması gerekiyor. Kadınların emeği ve desteği olmadan ülkemizi daha iyi yerlere taşımak mümkün değildir. Bu yüzden bizler de daha üretken, çalışkan ve daha güçlü olmalıyız.

Dolayısıyla biz kadınlar, azimle hayatın her alanında var olmalıyız. Kadın girişimcilerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz." dedi..







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI