Bugun...



''Uşak'ta “Hedefimiz plakamız gibi 64 Bin Üyeye ulaşacaktır''

İsmet paşa caddesi üzerine stand kuran Ak Parti Uşak il yönetimi üye çalışmalarını hızlandırıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-07-2020 09:56:41 Tarih: 04-07-2020 09:11

''Uşak'ta “Hedefimiz plakamız gibi 64 Bin Üyeye ulaşacaktır''

Sözlerine Uşak’ta çok iyi bir potansiyele sahip olduklarını dile getiren Tuğrul, “önümüzdeki dönemde de kendi yoldaşlığına, yol arkadaşlığına yeni üyelerle yola devam etmek üzere üye standı açmış bulunuyoruz. Uşak’ta biz üye sayımızı 60 bin ile 70 bin civarında hedeflerimiz var burada stantlarımız olacak, arkadaşlarımız çeşitli çalışmalar gerçekleştirecek, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu kutlu mücadelesine Recep Tayyip Erdoğan’nın dünyaya örnek olan, dünyadaki mazlumların sesi olan mücadelesine ve ülkemizdeki 18 yılda getirmiş olduğu mücadeleye destek vermek anlamında AK Parti’ye üye olmaya davet ediyoruz. Biz bu yolcuğu 2023’e kadar 2024’e kadar AK Parti Uşak il teşkilatı olarak çok güçlü bir sesle hem vatandaşımızın derdini dinlemeye hem de Uşak genelinde vatandaşımızın sorunlarını çözme adına çok ciddi mücadele veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Biz bu milleti 2051’e, 2071’e taşıyacak idealleri ve hareketleri olan bir siyasi partiyiz o anlamda bütün gençlerimizi, kadınlarımızı, vatandaşlarımızı AK Parti’ye üye olmaya davet ediyoruz, bizimle beraber yol yürüsünler, bu millete hep beraber omuz omuza hizmet edeceğiz.”dedi. AK Parti Uşak İl Başkanı Avukat Fahrettin Tuğrul Uşak halkını pandemi sürecinde dikkatli davranmaya, sosyal mesafe kuralına uymaya tekrardan davet etti.

“Uşaklı Vatandaşlarımızı Bekliyoruz”

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise “Sayın başkanımızın söylediği gibi milletin kurduğu, tabelasını milletimizin astığı AK Parti’mizin özellikle yol arkadaşlığı, ülkenin geleceğe taşınması konusunda dert sahibi bütün vatandaşlarımızın bu mücadeleyi birlikte yürütmeye çağırıyoruz. Bütün dünyanın karşı karşıya kaldığı covid 19 mücadelesinde sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde hükümetimiz ve AK Parti’miz özellikle Türkiye’de dünyadaki bu salgını en az hasarla atlatmasına ilişkin büyük çalışmaları hep birlikte mücadele ettik. Bundan sonraki süreçte de yeni üretim modellerini ve dünyayla rekabet edebilen büyük Türkiye’yi inşası konusunda hep birlikte yol yürüyeceğiz tüm Uşaklı vatandaşlarımızı da bekliyoruz.” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımıza ve Partimize Destek Vermelerini Arzu Ediyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın “Partimizin başlatmış olduğu AK Parti’ye katılım programında sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Burada bir kez daha görüyoruz ki AK Parti sadece seçim zamanlarında değil, her zaman teşkilatlarımız bizlerle birlikte olmaya ve bu mücadelede halkımızın da partiye üye olarak sayın cumhurbaşkanımıza ve partimize destek vermelerini arzu ediyoruz. Bizde Uşak Belediyesi olarak partimizin de teşkilatımızın da arkasında olmaktan mutluluk duyuyoruz ve buradan alacağımız destekle de Uşak’ımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 Bu anlamda her zaman söylediğim bir şey vardı; ‘kentimize yapılmış olan yatırımlar milletin cebinden çıkan paralarla gerçekleşti ve özellikle de zor durumda kalmış olan tesislerimizi halkımıza kazandırmak önceliklerimizin başında geliyordu. Bu anlamda uzun süredir atıl olarak duran Huzurpark’taki Şelale Cafe, amfi tiyatro gibi tesislerimizi bir an önce halkın hizmetine sunmak için Çayzade gibi yenilenmesi ve yapılması devam ediyor kısa süre içinde tüm bu tesisler uşak halkının hizmetine girecek.

“Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz”

Yollar konusunda da özellikle bizim söylediğimiz başlatılan çalışmaların, bozuk olan yolların yenilenmesi ve yeni asfaltların yapılması gibi şehrin dört bir yanında alt yapı ile ilgili planlı bir şekilde ekiplerimizle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI