Bugun...



UŞAK'lı Bekir amca'ya Yardım eli uzandı EVİNE kavuştu.

Yaklaşık 5 ay önce Süleyman Alay haber ajansımız la irtibata geçerek,Banaz'ın Kayli köyün'de Gezer ailesinin evleri yıkılma noktasında olduğunu,üstelik aile bireylerinin 85,80 ve yatalak oğulların da 57 yaşında olduğunu dile getirmişti.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-07-2020 14:45:00 Tarih: 14-07-2020 14:28

UŞAK'lı Bekir amca'ya Yardım eli uzandı EVİNE kavuştu.

Haber için gittiğimiz de içler acısı bir durumla karşılaşmıştım. Çünkü içerisi gerçekten bir ailenin yaşayamayacağı kadar perişan bir halde idi. Ne bir Tuvalet vardı,nede mutfak,bu durumla karşılaştığımda kendimden ve insanlığımızdan utanmıştım.

Çünkü 2020 yılında bu halde olan bu aile niçin fark edilmemişti .Haber için çekimlerimiz bitikten sonra Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağların makamına giderek bu olayı anlattığımda Kaymakam Oğuz Alp Çağlar harekete geçerek aile hakkın da önce bilgi aldı sonra Sosyal yardımlaşmayı arayarak yapılması gereken talimatı verip, Oğulları Emin Gezer için de Uşak devlet hastanesine sevkini yaptırmıştı.

Edindiğimiz bilgiler doğrusunda Şuan Emin Gezer'in sağlık durumumun gayet iyi olduğu söylendi. Yapmış olduğumuz Haber ve Kaymakam Oğuz Alp Çağlar'ın yardım elini uzatması, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ı harekete geçirmiş ve Gezer ailesi için gereken yardımlar yapılmıştı. Daha sonra Gezer ailesinin bu Dramı Ulusal boyuta taşınmış,Sanatçı Haluk Levent'in kurmuş olduğu AHBAP Derneği üyelerini Kayli köyüne kadar getirmiş ve Yardım kampanyası başlatarak aileye destek olunmuştu. 8 Haziran 2020 de aldığımız Sevindirici bir haber gelişti.

Artık Bekir amcanın eski evi yıkılıp,yerine yeni ev yapılması için kollar sığandı.2+1 oturumu olan ev 1 temmuz da teslim edilecek. Mutluluğu gözlerinden mutluluğu gözlerinden okunan Bekir amca ve Hatice nine artık,sıcacık evlerinde geri kalan ömürlerini geçirecekler. Bizler de ÜLKEM HABER AJANSI olarak Başta Sayın Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar'a Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a Sanatcı Haluk Levent ve dernek üyelerine Türkiyemizin güzel yardım sever insanlarına Kayli köyünden Süleyman Alay'a sonsuz teşekkür ederiz.. ÜHA (Uşak) HABER: Ramazan Arıbıçak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI