Bugun...



Uşak Belediyesi ve Çevreciler sokak hayvanları için çöp topladılar

Uşak Belediyesi ve çevre gönülleri, Topladıkları çöpleri geri dönüşüme kazandırıp, elde ettikleri gelir ile sokak hayvanlarına mama aldılar..

facebook-paylas
Güncelleme: 14-07-2020 05:18:14 Tarih: 14-07-2020 05:02

Uşak Belediyesi ve Çevreciler sokak hayvanları için çöp topladılar

Uşak Belediyesi ile çevre gönüllüsü yaklaşık 30 vatandaş, doğanın kirletilmesine dur demek üzere Karaağaç mesire alanında bir araya geldi.Programa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk katıldı. Çöp toplama etkinliğine Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri de destek sağladı. Küresel boyutlara taşınan, insan eliyle oluşturulan çevre kirliğine dikkat çekmek ve doğal yaşamı olumsuz etkileyen atıkları toplamak üzere buluşan çevre gönüllüleri, 125 poşet atığı plastik, cam ve metal olmak üzere ayrı ayrı topladı.

Yapılan kapsamlı temizlik çalışmasında atıklar geri dönüşümle yeniden ekonomiye kazandırılacak. Öte yandan, elde edilecek geri dönüşüm geliriyle yemeğe ulaşmakta güçlük çeken sokak canlıları mamayla buluşturulacak.

 

"İnsan Doğa ile  Yaşamalı"

Çevre gönüllülerinden Fulya Kormkaz''Bu topraklarda büyüdüğünü ve bu topraklar için elinden gelen her şeyi yaparım“Ben bu şehri çok seviyorum. Bu şehri seven insanları da duyarlı olmaya davet ediyorum. Doğa olmadan insanın yaşayamaz.Çevremizi temiz tutalım ki; gelecek nesile güzel bir dünya bırakmalıyız dedi..

ÜHA / Uşak

Haber:Ramazan Arıbıçak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI