Bugun...



TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR PARTİ DAHA KATILDI

"Vatan ve Hürriyet Partisi " kurucular kurulu üyesi "UĞUR MALÇOK" 10 Aralık dünya insan hakları gününde İçişleri Bakanlığına resmi başvurularını yaparak kuruluşlarını tamamladıklarını bildirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 01:09:44 Tarih: 10-12-2020 19:59

TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR PARTİ DAHA KATILDI

UĞUR MALÇOK" Vatan ve Hürriyet Partisinin kuruluş sebeplerinin bir hak arayış mücadelesinin yanında sadece önceliği vatanın bekası,halkının mutlululuk ve huzurunu sağlamayı kendine şiar edinmiş insanların siyasette vücut bulmuş hali olduğunu.”söyledi.
"Vatan ve Hürriyet Partisi" kurucular kurulu üyesi
"UĞUR MALÇOK",Kendisininde bir STAJ ve EYT mağduru olarak ülke genelinde haksızlığa uğramış olan 6 milyona yakın emeklilikte yaşa takılan,EYT'lilerin sesi olacaklarını ifade etti.
EYT lilerin birçoğu açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor.
“EYT’LİLERİN SESİ OLACAĞIZ”
Sadece EYT’lilerle olmamakla birlikte haksızlığa uğramış tüm vatandaşların sesi olacaklarının vizyonunu çizdiklerini belirten MALÇOK“Ülkemizde çok partili döneme geçildiğinden bu yana yüzlerce siyasi parti kurulmuş
ve hala yeni partiler kurulmakla birlikte,bir çoğunun siyasi ömrü çok kısa sürmüştür,Bazı partiler ise halkın desteğini alarak iktidar olmuş veya koalisyon dönemlerinde iktidar ortağı olmuşlardır. Ama ne dense meydanlarda ve seçim bildirgelerinde beyan ettikleri vaatleri unutmuşlar ya da unutturmuşlardır. Ülkemizde önemli mücadele edeceğimiz diğer bir unsur ise üretim odaklı ekonomik hamlelerdir. Ülkemizde çok eski yıllardan bugüne kadar özellikle dış odakların yönetime doğrudan veya dolaylı olarak müdahale ettikleri aşikardır. Özellikle bu müdahaleler neticesinde birçok alanda üretim kısıtlanmıştır. İthalat desteklenmiş ve üretim nerdeyse bitmiştir.
“TÜRKİYE TARIMDA KENDİNE YETEN BİR ÜLKE OLACAKTIR"
 Vatan ve Hürriyet Partisi üreticinin yanında yer alacak, onların yaşadıkları tüm sıkıntıları bizzat tespit edip üretimin ve üreticinin önemini ülkenin ilk sırasına taşıyacaktır. Her türlü çıkarılacak kanun ve yönetmeliklerden önce üreticinin görüşlerine başvurulacaktır. Gelecek nesillere umut ışığı olacak Çevre ve ekolojik dengenin korunması için Dünya’da uygulanan tüm yenilikler takip edilecek ve tüm okullarda çevre bilincinin arttırılması için daha çok projeler geliştirilecektir. Eğitimde devrim niteliğinde değişikliğe gidilecektir. Köy okulundaki öğrencinin eğitim kalitesiyle büyük şehirlerde eğitim gören öğrencinin eğitim kalitesinin aynı olması için doğru adımlar atılacaktır. Üniversitelerde işsizliği tetikleyecek bölümler kapatılacak ve bu bölümlerin yerine ülke ihtiyaçlarına göre bazı bölümlerin (Mühendislik,Teknoloji,Yabancı dil vb.) kontenjanı arttırılacaktır. Akademisyen alımlarında ve devletin her kademesinde liyakate önem verilecektir.
“MİLLİ EĞITIMDE REFORM YAPACAĞIZ”
Akademisyenlerin yakını veya sırf aynı siyasi düşünceden olması münasebetiyle kendi yakınlarını Üniversite kadrolarına almaları bilim açısından ülkeye verilen en büyük zarardır. Bu bilinçle hareket ederek bilimin ve ilmin ışığında dünyaya yön veren bilim adamları yetiştireceğiz ve beyin göçünü önleyeceğiz. Kamu yönetiminde ciddi revizyona gidilecektir. Gereksiz kamu harcamaları kısıtlanacaktır. En küçük kadrodan en büyük makamlara kadar liyakat esas alınacaktır. Torpil ve adam kayırmaca kesinlikle yapılmayacaktır. Kamuda etik ilkeler belirlenecektir. İşte bu ve benzeri sebeplerle Vatan ve Hürriyet Partisini kurduk” dedi ve sözlerini şu şekilde tamamladı. Kaygısı sadece vatan olan her bireyi partimizi desteklemeye davet ediyoruz.”dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI