Bugun...



TEKEL BAYİLERİ NİÇİN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR..

Uşak Bakkal Esnaf odası Başkanı Akif KAHRAMAN covid-19 tedbirleri kapsamında Tekel bayilerinin üvey evlat muamelesi gördüğünü, Tekel büfe işletmecilerimiz in’de bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirmek istiyorum, özellikle 10 Aralık insan Haklarının kabulünün 72. Yıl dönümünde haksızlık ve adaletsiz mekanizma işlenmektedir..

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 01:10:11 Tarih: 10-12-2020 18:50

TEKEL BAYİLERİ NİÇİN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR..

Tekel bayileri bizim için bakkaldan farklı olmayan esnaflarımızdır. Oda başkanları olarak bakkalların, tekel bayilerinin, kuruyemişçilerin sıkıntılarını gidermek ve çözümü için çalışmak zorundayız.

Son gelen ‘’pandemi’’ sürecinde iki haftadır hafta içi açılış ve kapanışlarımız değişti. Bakkal esnaflarımız için sabah açılışları serbest olurken; Aynı işi yapan fakat ruhsatında Tekel bayisi yazan bir esnafımız sabah saat on da açılıp akşam sekizde kapatmak zorunda kaldığı için işletmecilerimiz sıkıntı içerisine düşüyor.Oysa ki tekel bayilerinde sadece alkol değil tıp ki bir bakkal gibi bir evin ihtiyacı olan şeker,yağ,çay v.s gibi şeyler satılmaktadır.Hal böyle iken neden Tekel bayilerimiz ‘’üvey’’ evlat muamelesi görülüyor  bununla ilgili yetkili mercilere soruyorum..??

Bize reva görülen bumudur, tekel bayisi esnaflarımız devletimize vergisini stopajını veriyor kirasını varsa yanında çalıştırdığı elamanının sigortasını ve maaşını verirken ayrımcılık yapılmasına anlam veremiyorum. Eğer yapılacaksa uygulama veya saat belirlemesi adaletli eşit yapılsın.Unutulmamalı ki küçük esnaf demek bir şehrin IŞIKLARIDIR dedi.

HABER: Ramazan ARIBIÇAK ÜHA / Uşak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI