Bugun...



MHP Uşak Merkez ilçe başkanlığına Murat Toker'den adayım açıklaması geldi..

Uşak’ta Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden Murat Toker yazılı basın açıklaması yaparak, yapılacak seçimlerde MHP Uşak Merkez ilçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı..

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2020 01:52:57 Tarih: 28-07-2020 01:12

 MHP Uşak Merkez ilçe başkanlığına Murat Toker'den  adayım açıklaması geldi..

 

‘’Toker yaptığı yazılı Basın açıklamasında;

Saygı değerli  UŞAK’LI hemşerilerim  benim için değerli olan  tüm dava arkadaşlarım Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 Açıklamama Cennet mekan  Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in bir sözüyle başlamak istiyorum,   ‘’cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir hareket başarıya ulaşamaz’’ Siyaset hayatıma başladığım Günden itibaren, dostluğu, huzuru kısacası üzüntü, sevinci Hep birlikte yaşadığım, Hareketimizin Genel Başkanı ve LİDERİMİZ Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendi'nin Bir Neferi Olarak Uşak Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklamaktan onur ve Gurur duyuyorum”                      Tüm Dünyaya Işık Tutan Başbuğumuzun Bize Emanet Bıraktığı 9 IŞIK Doktrin’inden Yola Çıkarak İlke ve Hedeflerini Gerçekleştirmek Üzere Dişimi Tırnağıma Katarak Bu Kutlu Yolda Sonuna Kadar Mücadele Edeceğime  Namusum ve Şerefim Üzerine AND İçerim.

“Asıl olan her zaman MHP’dir”

Adaylığım birkaç günde değil yaklaşık 1 yıllık bir istişare ve çalışmalarımızla “Son 6 aydır gerek partili gerekse parti dışından olsun, görüştüğüm birçok değerli insanlardan hep olumlu, sıcak ve teşvik edici mesajlar aldım. Bütün bu mesajlar, bizlere destek veren partililerimiz ve yol arkadaşlarımız bu kararın alınmasındaki en büyük etkenlerdir. Şunu ayrıca belirtmeliyim ki, bu karar hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir. Asıl olan her zaman MHP’dir” diyerek bu kararı alırken herhangi bir kişisel durumdan etkilenmediğimi belirtmek isterim.

“Bir toplumu millet yapan taşıdığı değerlerdir”

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığa başvurmamdaki en önemli nedenlerden biride  “Bir toplumu millet yapan taşıdığı değerlerdir. Bunun bilinciyle yaşadığımız topluma, değerlerini, adaletini, dürüstlüğü, doğruluğu kısaca partimizin ülküsünü tekrar hatırlatmak adına Merkez İlçe yönetimlerinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz”.

“MHP’nin en iyi şekilde anlatılması gerekmektedir”

Öncelikle partinin birliği ve beraberliği “Parti içindeki huzur, insanlar arasındaki güven ve istişarenin en üst seviyeye çıkarılması, bizim için en önemli unsurdur. Ülkede her gün farklı entrikalarla ayrıştırılmaya çalışılan bayrağın, sınırlarına el uzatılan, milletimize MHP’nin bu ülke için öneminin, ülküsünün ve ideallerinin en iyi şekilde anlatılması gerekmektedir” dedi.

“Canımızı dişimize takarak hareket edeceğimize söz veriyoruz”

Milliyetçi Hareket ’nin bütün üyelerinden, bu partiye gönül vermiş insanlardan, parti yöneticilerine kadar herkesin üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçmaması gerekmektedir.“ Bütün bu hedefler ve idealler doğrultusunda en alt kademesinden en üst kademesine kadar partimizin birliği, beraberliği ve bunun getireceği huzurun inşası ve devamı için canımızı dişimize takarak hareket edeceğimizi beyan ediyor; kendim ve yol arkadaşlarım adına söz veriyorum”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI