Bugun...



DEVLET-İ ALİYYE OCAKLARI İZMİR İL BAŞKANLIĞI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ..

Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl Başkanlığı Toplantısı Konak-İzmir Lousiana Restoran'ta gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 01:17:53 Tarih: 19-10-2020 14:15

DEVLET-İ ALİYYE OCAKLARI İZMİR İL BAŞKANLIĞI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ..

İlginin ve kalabalığın yoğun olduğu bu toplantı başarılı bir şekilde icra edildi.

Ayrıca Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl teşkilatı gelen misafirlere bilgilendirme yaptılar.

 Haftalık Proğramın sunumunu gerçekleştiren Devlet-i Aliyye Ocakları Teşkilat Başkanı Gafur OTURAK şunları söyledi:

Değerli Başkanım, sayın misafirler. Devleti Aliyye Ocakları İzmir İl toplantısına hoş geldiniz. 630 yıl hükümdarlık sürmüş bir imparatorluğun küllerinden yeniden doğuşuna hatta uyanışına şahit oluyoruz. Siyonizmin korkulu rüyası, Müslümanların gönül dostu olmaya aday bir teşkilatla dünya sahnesinde yine her zaman ki gibi yerimizi alacağımızı şimdiden müjdelemek isterim. Şimdi konuyla ilgili olarak açılış konuşmasını yapmak üzere Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl Başkanı sayın İbrahim KÜÇÜOKĞLU’NU kürsüye davet ediyorum.

 

Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl Başkanı Sayın İbrahim KÜÇÜKOĞLU konuşmasında;

Değerli Dava arkadaşlarım. Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl toplantısına hoş geldiniz. Yüce Allah’ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Devlet-i Ailiyye Ocakları tek başına bir oluşumdur. Kimseye bağlı değildir. Hiçbir dernek, kurum ve kuruluşla bağı yoktur.

Sayın Genel başkanımızın bizlere merkez genel toplantısında söylediği sözlere yer vermek istiyorum. Parti içi çalışmalarda karşılaşacağımız sorunları Hiyeraşi düzenine göre hareket etmemiz üzerinde önemle durmamızı söyledi. Ayrıca teşkilat içinde çözülemeyen sorun var ise il başkanı tarafından genel merkeze sorun bildirilerek çözüm odaklı yaklaşım izlenecektir bunu özellikle altını çizmek istiyorum. Bu konuya teşkilat ve birim başkanlarımın mutlaka uymasını önemle rica ediyorum çünkü biz bir ekibiz ve mantıklı ve sağlıklı düşünerek hareket etmemiz hem camia adına hem de teşkilat adına daha verimli sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.

 

Bilindiği üzere Devlet-i Aliyye Ocakları Elhamdülillah Hem Türkiye’de Hem de Yurt dışında büyü ilgi uyandırmış ve görev ve katılım için talepler yoğun bir şekilde gerçekleşmektedir.

Bu kapsamda bizler İzmir’de Ecdadını tanıyan ve sahip çıkan bir nesiller yetiştirmek ve Osmanlının bıraktığı o muhteşem Adalet ve düzenini tüm gerçekleriyle anlatmak ve Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han’ın bıraktığı ve devamı olan bir neslin bu yolda ki Genel Başkanımız ve Şehzademiz Aldülhamid Kayıhan OSMANOĞLU’NUN belirttiği İslam çizgisinde yürümek ve bu davaya hizmet edecek tüm İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz.

Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir’de hizmet için buradayız. Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl Başkanlığı olarak İzmir’de ikamet eden ve bu davaya gönül veren kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sizlerle dava arkadaşlarımızla hep beraber içi içe özlem ve hasret gidermek ve bu davamızı tüm İzmir halkıyla sahaya inerek paylaşmak istiyoruz. Güçlü ve kararlı aynı zamanda İnançlı bir kadroya sahibiz çok şükür diyerek Devlet-i Aliyye Ocakları Hakkında bilgilendirmede bulundu.

 Bugün ki proğram hakkında bilgi vermek üzere Genel Sekreter Sayın Mehmet Ali KARABULUTU kürsüye davet etmek istiyorum.

Genel Sekreter Sayın Mehmet Ali KARABULUT açıklamalarında şunları söyledi:

Değerli Başkanım çok kıymetli konuklar toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle İl Teşkilat Komisyonunda değişikliğe gidilmiştir. Yeni İl Teşkilat Komisyon Başkanı Sayın Gafur OTURAK getirilmiştir. Yardımcı olarak Sayın Gürbüz ÇETİNKAYA görevlendirilmiştir. Genel Sekreter Sayın Mehmet Ali KARABULUT’UN yardımcılığına Sayın Recep PINAR getirilmiştir. Sosyal Birimler Başkanı Sayın Azat Muammer AKTAŞ’IN yardımcılığına Sayın Erhan GEZER, Sayın Recep ASLAN, Sayın İsmail TANAT, Sayın Ömer TOHUMCUOĞLU, Sayın Talha AKTAŞ ile Sayın Ahmet YILPIR görevlendirilmiştir.







Etiketler :
GAFUR OTURAK / 19-10-2020 14:45:00

Başarılar Dilerim. Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş.

Gafur OTURAK / 19-10-2020 14:40:00

Başarılar Dilerim.



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI