Bugun...



CHP UŞAK İL BAŞKANI ALİ KARAOBA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr. Ali KARAOBA, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yıl dönümünü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2020 17:19

CHP UŞAK İL BAŞKANI ALİ KARAOBA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi  Uşak il Başkanı D.r Ali KARAOBA, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü olması nedeniyle açıklama yaptı.

Cumhuriyet’in her yurttaşın hakkı ve bu toprakların en büyük devrimi olduğunu ifade eden CHP’ İl Başkanı Ali KARAOBA’sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bağımsızlık ve özgürlük uğruna canı pahasına mücadele eden, kurtuluşu ve kuruluşu halkıyla kolkola gerçekleştirmiş Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bizlere emaneti, nesiller boyu sürecek olan laik ve demokratik Cumhuriyetimizin 97’inci yılı kutlu olsun.

Halkın kendi kaderine egemen olduğu ve yönetim şeklini Cumhuriyet olarak kabul ettiği bugün; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “En büyük bayramdır.”Laikliğin, çağdaşlığın, demokrasinin ve özgürlüğün teminatı, kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet, bu topraklardaki en büyük devrimdir. Her yurttaşın hakkıdır ve sonsuza dek yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

 
 
 
 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI