Bugun...



BTP EGE BÖLGE MÜFETTİŞİ AHMET KOZAK 2020 YILI SAĞLIK VE EKONOMİMİZİ FENA HALDE ETKİLEDİ..

Uşak’ta uzun yıllar siyasetin içerisinde yer alan BTP Ege Bölge Müfettişi Ahmet KOZAK 2020 yılı değerlendirmesinde 2020 yılı Ekonomi ve sağlık anlamında acı, ızdırap kâbus gibiydi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-12-2020 02:17:18 Tarih: 11-12-2020 01:41

BTP EGE BÖLGE MÜFETTİŞİ AHMET KOZAK 2020 YILI SAĞLIK VE EKONOMİMİZİ FENA HALDE ETKİLEDİ..

Fakat devletimiz bu konuda fazla çalışma yapmadı. Örnek göstermek gerekirse vatandaşımıza en azından 2 veya 3 bin tl gibi para yardımı yaparak evinde kal diyebilirdi. Burada bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Bütçe de otoyola hava limanına v.s gibi yerlere para var ama sağlığa gelince para yok.

Ekonomi derseniz; BTP Genel Başkanımız Hüseyin BAŞ’ın bir tabiri var bu millet ne giyecek, ne yiyecek ve pişirecek diye soruyor. Bende bu soruyu bugün bizi yöneten insanlara sormak istiyorum. Bizim yeme içme ve giyme sorunumuz var, bu sorun çözülmeli çünkü piyasa da yaprak kımıldamıyor. Kahveler, çay ocakları kısmen kapalı lokantalar kapalı eğlence merkezleri tamamen kapalı peki ama burada çalışan insanlar var, mülk sahipleri kira bekliyor ne oluyor insanlar evine ekmek götüremiyor. Türk siyaseti tabiri ile söylemek gerekirse, gelir dağılımında bir adaletsizlikle karşı karşıyayız demek istiyorum.

Eğitime gelince çocuklara cep telefonundan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar, ne derece faydalı orası da muammada. Özellikle Güney doğu’da öğretmenlik yapan bi kaç Öğretmenlerimiz ile yaptığımız hasbıhal de söyledikleri 30 ve 40 öğrencimiz var fakat internet üzerinden bağlanıp dersini yapan sadece 2 veya 3 kişi anca çünkü internet bağlantıları yok diyecek kadar azdır diyorlar.Diğer taraf dan bir zamanlar Devlet öğrencilere derslerini çalışması için tablet dağıtımı yaptık dediler orta da doğru dürüst tableti olan öğrenci yok.Acaba göstermelik bir şeyimiydi bu demeden de geçemiyorum.

Son olarak  şunu dile getirmek istiyorum; önümüz yıl başı yani 2020 yılı artık bitiyor,inşallah 2021 yılı Seçim ve Geçim yılı olacağına inanıyorum,bu vesile ile şimdiden 2021 yılı bütün vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi..

Haber: Ramazan ARIBIÇAK ÜHA / Uşak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI