Bugun...



Başkan Çakın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 01-08-2020 23:11

Başkan Çakın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Mesajında dini ve milli bayramların birleştirici birer unsurlar olduğunu kaydeden Başkan Çakın, dayanışma kültürünün önemine işaret etti.

Ortaya konulan birlik ve beraberliğin güçlü yarınların inşası için büyük bir değer taşıdığını, bu dönemlerin kenetlenmek için oldukça önemli olduğunu paylaştı.

İşte o açıklama:

“Kıymetli Hemşehrilerim;

İslam Alemi olarak bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın ve bu manevi atmosferi yaşamanın sevincini taşıyoruz.

Biliyoruz ki bayramlar, gerek ümmet ve gerekse millet olarak bizleri birbirimize kenetleyen, manevi manada ruhlarımızı güçlendiren, dayanışmanın ve paylaşmanın perçinlendiği günlerdir.

İnsani değerlerin ön plana çıktığı, dostluğun, kardeşliğin ve arkadaşlığın her zamankinden çok daha derin manalar taşıdığı bu değerli günler hasretlerin son bulması ve kavuşmalar için bir vesiledir.

Şüphesiz, güçlü yarınların inşası zor zamanlarda ve böyle değerli günlerde daima omuz omuza olmakla mümkündür.

Yardımlaşma ve hoşgörü kültürünün hakim olduğu Kurban Bayramı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için de bir tebessüm vesilesidir. Bir tebessümse hem dünyayı hem de ahireti güzelleştirmek için büyük bir kıymet taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kurban bayramının ülkemize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm İslam Aleminin ve Uşaklı  hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.”

YOLA ÇIKACAKLARA ÇAĞRI

Başkan Çakın, Kurban Bayramı için memleketlerine dönen vatandaşlara yönelik de bir çağrıda bulundu. Trafik kurallarının kavuşmaların teminatı olacağını aktaran Başkan Çakın, “Yola çıkacak değerli vatandaşlarımızın kurallara uymasını önemle hatırlatmak istiyorum. Bayramların hüzünle değil neşeyle geçmesi için bu oldukça önemli bir konu.” dedi.

Başkan Mehmet Çakın, pandemi sürecinin tamamıyla bitmediğine de dikkat çekerek bu konuda vatandaşları duyarlı olmaya, maske, hijyen ve sosyal mesafe uyarılarına dikkate etmeye davet etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI