Bugun...



AHMET KOZAK: DÜNYANIN ZİRVESİNE ALTIN HARFLERLE YAZDIRACAGIZ!!!!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Ege Bölge Müfettişi Ahmet KOZAK yapılacak olan olağanüstü kongreyle ile bir açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2020 19:07

AHMET KOZAK: DÜNYANIN ZİRVESİNE ALTIN HARFLERLE YAZDIRACAGIZ!!!!

Kozak basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bağımsız Türkiye Partisi’nin 18 Ekim’de Ankara’da Sincan Harikalar  Diyarında; genç,dinamik ve çalışkan Genel Başkanımız Avukat Hüseyin Baş Beyefendiyi tüm delegelerimizin oy birliği ile tekrar genel başkan seçeceğiz” dedi.

Sayın Hüseyin Baş, insanları seven, sahiplenen yapısıyla insan kırmayı sevmeyen bir liderdir. Her daim istişareyi seven, olayları kafasında yoğurduktan sonra ortak bir fikir ile hareket eden arkadaşlarına özen göstererek, tek tek sıkıntıları ile ilgilenen bir liderdir. Genel Başkanımız Avukat Hüseyin Baş Beyefendi tüm arkadaşlarımızı kucaklamış ve kucaklamaya devam etmektedir.

“DÜNYANIN ZİRVESİNE ALTIN HARFLERLE YAZDIRACAĞIZ”

Kozak sözlerini şöyle tamamladı: “Genç liderimiz Hüseyin Baş ile bir ve beraber olup, Milli Ekonomi Modeli’nin mimarı merhum Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın davasını, fikirlerini dünyanın zirvesine altın harflerle yazdıracağız” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI